Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Άνοιξαν "Τα Διηγήματα μιας Κοτσομπόλας". Επιτέλους!!

Ανοίξαμε κι εμείς επιτέλους!
13/5/2010.

Εγκαινιάζουμε αυτο το blog με ψωμιά απο τον πιο κουτσομπολίστικο φούρνο της περιοχής, χτενιζόμαστε σε κομμωτήριο που κάθε φορά κλόσες θα βρίσκονται μέσα σε αυτό και θα συζητούν για γειτονιές, γειτόνισες και γειτόνους. Ραβόμαστε στις καλύτερες αλλά εξίσου Πόρτα Ριμούντες ράφτρες του Κολωνού με, υποτίθεται, υπέροχη φινέτσα (κούνια που σας κούναγε).

Καλεσμένοι στο σουαρέ αυτό είστε όλοι εσείς που ξέρετε να επιδεικνύεται έμπρακτα την πολύ 'εως μέγιστη "κοινωνική συνεισφορα" και την "Κουβέντα της Κατίνας".

Σε αυτο το ημερολογιο-ιστολόγιο θα γράφονται... κουτσομπολιά, καταγγελίες, εκδηλώσεις και ότι άλλο συμβαίνει στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, στον Κολωνό, αλλα και οτι θεωρούμε εμείς οι κουτσομπόλιδες διαχειριστές οτι ειναι χρησιμο να μαθει μια εργαζόμενη κυρά που δεν τα προλαβαίνει όλα διοτι την επομένη εργάζεται (που χρόνος για ολοκληρωμένα μαντάτα).

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας στο alamanasroiter@gmail.com και να μας πείτε το νέο-κουτσομπολιό που εσείς μάθατε. Σύντομα θα λειτουργήσει και φόρμα κειμένου για να μας στέλνετε ακόμη πιο γρήγορα και εύκολα το θέμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: