Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

(ΤΑ ΝΕΑ... ΑΛΛΟΥ!) Ξεμάλλιασμα επί... Κολωνό!

Ξεμάλλιασμα επί... Κολωνό!
Τετάρτη, Νοέμβριος 7, 2007 - 20:42

Σοβαρό επεισόδιο ερωτικής αντιζηλίας με πρωταγωνίστρια την «εθνική κλάψα» της ελληνικής τηλεόρασης και παλιά «τρόφιμο» των ριάλιτι, Ρούλα Βροχοπούλου,
φαίνεται πως εκθέτει το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας. Ειδικά αυτές τις μέρες, που η κοινή γνώμη παρακολουθεί εμβρόντητη την ανεκδιήγητη υπόθεση στα Ζωνιανά.

Ενας βασικός αυτόπτης μάρτυρας, που περιγράφει στην «Espresso» το άγριο περιστατικό του ξεμαλλιάσματος 20χρονης Αλβανίδας από τη Βροχοπούλου, προχθές τη νύχτα σε παρακμιακό μπαρ του Κολωνού, αποκαλύπτει ότι χρειάστηκαν (!) δύο περιπολικά και τέσσερις άντρες του οικείου τμήματος για να παίξουν το ρόλο του... κομπάρσου, σε μια φτηνιάρικη και κακόγουστη σκηνή τηλεοπτικού γυρίσματος: δύο γυναίκες να σπρώχνονται και να βρίζονται παρουσία κάμερας, με την αστυνομία να κάνει τον διαιτητή στο πιο ελεεινό θέαμα, που αυτές τις ημέρες παρακολουθεί από τη μικρή οθόνη όλη η Ελλάδα.

Τώρα η «εθνική κλάψα», μετά τους μπελάδες στους οποίους έχει βάλει τον κυνηγημένο οικονομικό μετανάστη που την παντρεύτηκε, κινδυνεύει να προκαλέσει Ενορκη Διοικητική Εξέταση στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν για να τη βοηθήσουν ως… συνοδοί, ώστε να ξεπεράσει τα ερωτικά της προβλήματα!

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Κάμπου, η οποία πληροφορήθηκε το συμβάν και κατέφθασε στον Κολωνό, η Ρούλα Βροχοπούλουν πριν από την «μπούκα» της στο «αλβανικό» μπαρ, γύρω στις 19.00 μ.μ. την Τρίτη, πήρε τηλέφωνο την Αμεσο Δράση ή το τμήμα Κολωνού και ζήτησε βοήθεια γιατί -δήθεν- κινδύνευε με την είσοδό της στο μαγαζί η σωματική της ακεραιότητα. Κατά τη δημοσιογράφο, η οποία δήλωσε παρούσα στο περιστατικό, ήρθε ένα περιπολικό και την ίδια στιγμή Βροχοπούλου και αστυνομικοί μπήκαν στο μαγαζί. «Κατά διαβολική σύμπτωση», λέει η δημοσιογράφος, «μέσα ήταν ο Φραν, ο Αλβανός σύζυγός της, που έπινε το ποτό του. Και έγινε τότε το “έλα να δεις”».

Κατά πληροφορίες η ζηλιάρα σύζυγος, η οποία εδώ και δύο μήνες έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και ψάχνει τον αλλοδαπό σύζυγό της, επετέθη στη νεαρή Αλβανίδα και την... ξεκατίνιασε, ενώ παράλληλα φέρεται να φώναζε έξαλλη: «Μου πήρες τον άντρα, σου δίνω 100.000 ευρώ για να φύγεις από τα μέση, εγώ έχω λεφτά και εσύ τα νιάτα, αλλά σε μένα θα έρθει!» και ακολούθησαν κι άλλα ευτράπελα. «Επειδή οι αστυνομικοί είδαν ότι στο μαγαζί υπήρχε έντονο κλίμα, κάλεσαν ενισχύσεις και έπειτα από λίγο ήρθε και δεύτερο πλήρωμα» καταλήγει η κ. Κάμπου, η οποία επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια του γυναικοκαβγά τηλεοπτικό συνεργείο και φωτογράφος απαθανάτιζαν το θλιβερό θέαμα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, περιπολικό συνόδευσε την κυρία Βροχοπούλου στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού. Εκεί η 20χρονη Αλβανίδα με το όνομα Ετούνα και η κυρα-Ρούλα, έπειτα από ανταλλαγή αμοιβαίων εξηγήσεων και μετά τα γνωστά λιπόψυχα παρακάλια της δεύτερης, του επιπέδου «σου είπα, κοριτσάκι μου, και δυο κουβέντες παραπάνω», πήγαν η καθεμιά στο σπίτι της, χωρίς να υποβληθούν μηνύσεις. Πάλι καλά που δεν ζητήθηκε και η συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής…


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ


πηγή: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: