Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Βγαίνω ξημερώματα για... "βόλτα"


Κυριακή 10/10/2010
(Συμβάν: 05:25)

Για άλλη μία φορά πληροφορούμαστε από ανταποκρίτριες της περιοχής οτι στην οδό Αλαμάνας αριθμού 80, στο ύψος της Μύλων (πιτσαρία PRIVE), αγνώστου ταυτότητας άτομο περπατούσε στο δρόμο κρατώντας...


καρέκλες στα χέρια οι οποίες είχαν κλαπεί απο πασίγνωστο συνοικιακό καφέ-μπάρ επί της οδού Πλάτωνος (πρώην Fantasy) στην περιοχή μας.

Καθώς η ηλικιωμένη, αλλά καλοστεκούμενη, γυναίκα πορευόταν προς την οδό Επιδαύρου, από πίσω της την ακολούθησαν δύο απο τους εργαζόμενους του μαγαζιού όπου και τη σταμάτησαν στο σημείο που έγινε το συμβάν.

Ακολούθησε μεγάλο σκηνικό…

Όταν σταμάτησαν λοιπόν την γυναίκα με τις καρέκλες στα χέρια και τη ρώτησαν γιατί τις κλέβει, εκείνη προσποιήθηκε πως τις βρήκε σε κάδο και τις πείρε. Την ίδια στιγμή οι 2 εργαζόμενοι της "θύμισαν" λέγοντας της σε πολύ έντονο τόνο ότι πριν μερικές ημέρες είχε ξανά περάσει από το ίδιο σημείο της καφετέριας και... ρεμούλιασε ένα τραπέζι.

Η άγνωστης ταυτότητος γυναίκα κατά τη διάρκεια του περιστατικού αυτού, όταν άκουγε ότι θα έρθει το 100 και αφού εμποδίζονταν και από τον εργαζόμενο του καφέ για να μην εξαφανιστεί γιατί είχε... "τάσεις φυγής", αναφερόταν συνεχώς πως ήταν εγχειρισμένη πως δεν έκλεψε και να την αφήσουν ήσυχη. Μάλιστα, η ίδια πρότεινε σε αυτούς που την σταμάτησαν να ανέβουν στο σπίτι της να δουν εάν όντως έχει κλέψει άλλα πράγματα όπως ισχυρίζονταν, δείχνοντας πως το σπίτι της βρίσκεται στην πολυκατοικία ακριβώς απέναντι από το σημείο του σκηνικού, πράγμα που στη κατάληξη αυτού του γεγονότος φάνηκε ότι ήταν ψέμα.

Τελικά, και μετά από πολλές απειλές, η γυναίκα έδωσε τις καρέκλες πίσω για να μπορέσει να φύγει με γοργό βήμα και να στρίψει στην οδό Κορίνθου. Οι δύο εργαζόμενοι πορεύθηκαν με τη μηχανή και τις καρέκλες στην οδό Αλεξανδρείας προς Πλάτωνος

*Η γυναίκα φορούσε καφέ πιτζάμες και από πάνω μία λευκή ρόμπα. Παντόφλες στα πόδια. Το χρώμα το μαλλιών της ήταν ξανθό. Τα στοιχειά αυτά αναφέρονται για να έχουμε όλοι το νου μας σε άλλη παρόμοια ή ίδια περίπτωση (αναγνώριση). (τα στοιχεία πάρθηκαν από φωτογραφία/βίντεο που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής).


Δεν υπάρχουν σχόλια: