Τρίτη 19 Μαΐου 2015

(ΤΑ ΝΕΑ... ΑΛΛΟΥ!) Κολωνός: Νεκρός Αστυνομικός απο εκπυρσοκρότηση όπλου

Δευτέρα 18/5/2015
Στο πένθος βυθίστηκε η ΓΑΔΑ από τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού Νίκου Κότσαλου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε μέσα στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου Ορφέας στον Κολωνό



Ο αστυνομικός είχε αφήσει το όπλο του σε ένα τραπέζι για να χορέψει παραδοσιακούς χορούς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. Ο 25χρονος γιος του άρχισε να περιεργάζεται το πιστόλι όταν αυτό ξαφνικά εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Νίκο Κότσαλο.

πηγή: HUFFINGTON POST


Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/5/2015) σε πολιτιστικό σύλλογο στην περιοχή του Κολωνού, στη συμβολή των οδών Καβουνίων και Λένορμαν.

55χρονος αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και διακομίστηκε στο «ΕΛΠΙΣ», όπου λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, είχε αφήσει το όπλο του και έκανε μάθημα παραδοσιακών χορών.
Ο 20χρονος γιος του, που έχει υποστεί σοκ, τραυματίστηκε ελαφρά στα δάχτυλα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Προστασία Περιβάλλοντος της Ασφάλειας Αττικής, ήταν ο ιδρυτής του πολιτιστικού συλλόγου και δίδασκε παραδοσιακούς χορούς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 20χρονος να περιεργαζόταν το όπλο και αυτό τότε να εκπυρσοκρότησε.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το τραγικό συμβάν 

πηγή: NewsBomb.gr
Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/587912/kolonos-dystyxima-se-politistiko-syllogo-nekros-enas-astynomikos#ixzz3bHy4Zz4l

Δεν υπάρχουν σχόλια: