Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πακιστανοί κτυπούσαν, βίαζαν και λήστευαν στην περιοχή!!

Τον Κολωνό και την Ακαδημία Πλάτωνος είχε πάρει αμπάριζα, για διαρρήξεις, κλοπές και βιασμούς, ένας 24χρονος άνδρας πακιστανικής καταγωγής που ολα το δείχνουν ότι έμενε και ο ίδιος στην περιοχή.


Ο αλλοδαπός-κουμάσι, επιάστηκε στην φάκα απο αστυνομικούς, και όπως φάνηκε απο τα λεγόμενα, και ένας συνεργός του, είχαν ρημάξει τον τελέυταίο καιρό την αίγλη της περιοχής με ληστείες και κλοπές, βάζοντας στο στόχαστρο κυρίως ημάς τις ηλικιουμένες.

Αφού τις παρακολουθούσαν, ορμούσαν στα σπίτια και γινόταν το κακό.
Σε περίπτωση που οι ηλικιωμένες προσπαθούσαν να αντιδράσουν και να ψελίσουν, εκείνοι δεν δίσταζαν να τις χτυπήσουν αστράφτοντας απάνθρωπα, και σε κάποιες περιπτώσεις και να τις βιάσουν!


Το άλλο το κουμάσι αναζητάτε ακόμη απο τις αρχές και όπως ακούσαμε είναι θέμα χρόνου να βρεθεί και να πιαστεί κι αυτό στο σακί σαν γρούνϊ.

Παράλληλα με την είδηση, ακούσαμε και μιά άλλη εκδοχη αυτής που συγκλονίζει την κάθε Κολωνιότισα και την αφήνει με τα ρόλλευ κάγκελο.
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα πασίγνωστου άνδρα που διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών και άλλων ειδών στην περιοχή μας, εικάζεται ότι, οι συγκεκριμένοι πακιστανικής καταγωγής άνδρες διατηρούσαν σπίτι μαζί με άλλους ίδίας καταγωγής στην συμβολή των οδών Αμπλιανής νούμερο 11 και Αλεξανδρείας (πάνω απο το πρώην Κρεοπωλείο με την επωνυμία "ΚΕΦΑΛΑ"), όπου με διάφορους τρόπους και τεχνάσματα έπειθαν και πήγαιναν τις ανυποψίαστες γυναίκες και στην συνέχεια όλοι μαζί τις κτυπούσαν, βίαζαν και λήστευαν.

Έντύπωση έκανε και η έντονη κινητικότητα των αστυνομικών με μηχανές και με τα πόδια προς το σημείο αιχμής το βράδυ του πανηγυριού για την εορτή του Αγίου Κωνταντίνου (Κωνσταντίνου και Ελένης), που θεωρείτε ότι γίνόταν η επιχείρηση σύλληψης τους μετά απο καταγγελίες γειτόνων και μετά απο αρκετές ημέρες παρακολούθησης.
 
Καίτ, καίτ... καίαίαίτ, έλα γράψαν για μάς η ηφημερίδες!!

Του περιστατικό και στην ηφημερίδα "Δ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: