Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Μύλων στον Κολωνό

 23/6/2014

 Μετά την ανεπανόρθωτη μεγάλη ζημιά που έπαθαν αυτοι οι άνθρωποι στις 17/6, πολλά υπώθηκαν και πολλά ξεστομίστηκαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι Άγιο είχαν που μπόρεσαν να απομακρυνθούν έγκερα απο το σημείο της πυρκαγιάς χωρίς να συμβεί μεγαλύτερο κακό.

Τα αίτια της φωτιάς δεν ήταν άλλα απο την αθοότητα ενός μικρού παιδιού που παίρνοντας σπίρτα (!), υπό την άγνοια των ενηλίκων, έπαιζε (!) με αυτά σε χώρο του σπιτιού. 


 17/6/2014

(14:27) Έχουμε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του φλεγόμενου διαμερίσματος, κατά την διάρκεια της καταστροφής, που μας έστειλε ένοικος κοντινής πολυκατοικίας.

Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική έχει βάλ ζωνάρ στη φουτιά και την κουμαντάρ αλλά συνεχίζει να καίει.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε πόσο σιγά σιγά αλλά έντουνα έτρωγε η φωτιά το διαμέρισμα.

 
 
 
Για περσσότρα μείνετε εδού νας 



Πυρκαγιά επροκλήθηκε πρίν απο λίγα λεπτά (13:50 - 17/6/2014) σε διαμέρσμα της οδού Μύλων, πλησίον κάβας και φροντιστηρίου "Ανάλυση" στην ίδια οδό.
Οι φλόγες διακρίνουντε απο πολλά σημεία της γειτονιάς εκεί και μας ενημερώνουν οτι η πυροσβεστική είναι ήδη εκεί και κάνει τα πάντα για να ρυθμίσει του εύρους της φωτιάς.

Με τα τελευταία ενημερωτικά, κανένας κάτοικος του διαμερίσματος και της πολυκατοικίας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς φαίνεται ότι το κτίριο εκαινώθηκε σβέλτα ενώ τα αίτια για το συμβάν αυτό δεν είναι ακόμη γνωστά!

αναμένουμε για περισσότερες εξελίξεις με το θέμα τις επόμενες ώρες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: